Monday, 17 December 2018

Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyabelog

S.K. | 21:04 | 1Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . . 

Segmen Bloglist Awal Tahun, Januari hingga Mac 2019, ciklapunyabelog.

Semoga dimurahkan rezeki semuanya :)

THE LITTLE FELLA'S

S.K. | 21:04 | 1Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . .


Semoga dimurahkan rezeki semuanya :D

Segmen Bloglisted 2019 by Misya

S.K. | 19:06 | 3Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Semoga murah rezeki semuanya :D

Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi 2019

S.K. | 19:01 | 2Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . .


Semoga murah rezeki semuanya :D

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

S.K. | 18:55 | 5Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

Semoga murah rezeki semuanya :D

Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner

S.K. | 18:48 | 2Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Semoga murah rezeki semuanya :)

azyyatiliah.com Giveaway 2018 | Win Duck Card Holder

S.K. | 18:43 | 1Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .


Semoga murah rezeki semua :D

Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

S.K. | 14:52 | 2Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .



The Berkat (theberkat.com) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40.

Siapa itu golongan B40?
Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% terendah di Malaysia, dengan purata gaji seisi rumah sebanyak RM3,860 sebulan.

Kenapa bantu B40?
Cara terbaik untuk keluar dari kesusahan hidup dan kemiskinan ialah dengan ilmu. The Berkat ingin melihat golongan B40 berjaya dalam pendidikan supaya mendapat kerjaya yang bagus.

Contohnya dalam pendidikan, The Berkat berkongsi cara untuk fasih berbahasa Inggeris, tips menghadapi UPSR dan PT3, tips untuk berjaya dalam SPM, permohonan SBP, permohonan MRSM serta permohonan UPU.


Sekadar berkongsi perkara-perkara yang bermanfaat. Tak apa duit tak banyak, janji rezeki berkat.




Giveaway ini dianjurkan oleh TheBerkat.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2018/12/giveaway-the-berkat-di-mialianacom.html#ixzz5ZvCt9wfn

Friday, 14 December 2018

Senarai Bloglist Sepanjang Tahun 2019 S.K.

S.K. | 16:06 | 8Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Terima kasih kepada semua yang sudi join Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K. . . So, sebab korang supportive sangat join mini pencarian ni , S.K. decide untuk letak semua dalam bloglist 2019 S.K. Bloglist ni selama setahun ;") Terima kasih semua sudi join . . Korang memang terbaaaikk lah ^_^


1. Misya (Aimi Syahirah)

2. Aisyah Sukor

3. yeaslmn

4. iHana

5. Yun Sing

6. farhanna jafri

7. cik iffah

8. Shuhaida Saad

9. Cik Tie

10. Rodiah Amir

11. Miss Mulan

12. Mia Liana

13. Etuza Etuza

14. JAMIL HASHIM

15. aynora nur

16. NURUL AQIDAH AZAHAR

17. aienie NKA

18. ShirVen

19. Cik Cappuccino Latte

20. ziana eunos

21. CikLa Shahril

22. aima hassan

23. Mohamad Zulhelmi2769

24. Illya Leya

25. Hani Fadhlina Abdul Rahman

26. At-Tarmizi

27. Abam Kie

28. Qiya Saad

29. Yaya Azura

30. Syah Banu

31. Umie Balqis Batrisyia

32. Aiman

33. ct cheery

34. this ni3za

35. Nurin Irsalina

36. lullabyssz

37. cik kaella

38. ombak bergigi

39. sayidah napisah

40. Mrs Pip

41. Nini Hanini

42. acu yuhan

43. Mrs Liez

44. Jannah Ramli

45. thegreylinesbetween Lifestyle Blog

46. Shuhaida Saad

47. suhaila Johar

Wednesday, 12 December 2018

Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.

S.K. | 23:30 | 52Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .


Let's do this ! Okay . . Sebab S.K. malas nak mencari bloglist every month , start 2019 , S.K. akan buat bloglist selama SATU TAHUN . Maksudnya , sesiapa yang join segmen Misi Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K., akan dapat jadi bloglist kat blog S.K. selama setahun . . Tahun 2020 baru tukar bloglist lain . . Berminat ? 

Syarat - syarat ;

1. WAJIB follow Blog dan Instagram S.K.

2. Buat entry bertajuk "Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K." dan hantarkan link pada entry ini sahaja .

Dateline : 12.12.2018

Sekian , terima kasih :D

P/s ; Kejujuran anda amat dihargai ^_^