Thursday, 10 March 2016

UiTM Private Specialist Centre

S.K. | 20:37 | 0Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .


Adakah anda sedang mencari pusat rawatan kesihatan di kawasan anda?

HOSPITAL PAKAR KINI DIBUKA DI SUNGAI BULOH!!

UiTM Private Specialist Centre menyediakan perkhidmatan kesihatan dan kepakaran dalam pelbagai bidang termasuk :

1. Jantung & Paru-paru
2. Pernafasan dan Asma
3. Kesihatan Wanita dan Sakit Puan
4. Kesihatan kanak-kanak
5. Pembedahan melalui bukaan kecil
6. Masalah kulit dan Prosedur Kosmetik
7. Sakit Belakang, Sendi, dan rawatan berkaitan tulang
8. Diabetes dan Obesiti
9. Pemulihan Anggota

Lokasi:
UiTM Private Specialist Centre, Aras 2, 
Bangunan Klinikal, 
Fakulti Perubatan Kampus Sungai Buloh, 
47000 Selangor

No Tel : 03-6144 1600

Email : info.uitmpsc@gmail.com

Dapatkan rundingan dan rawatan di UiTM Private Specialist Centre Sungai Buloh untuk masalah kesihatan anda. Hubungi kami atau email untuk temujanji dan pertanyaan lanjut.

p/s: Pra-pembukaan UiTM Private Specialist Centre akan diadakan pada 15-25 Mac 2016, nantikan tawaran saringan kesihatan dari semasa ke semasa!!.

Hebahkan kepada keluarga anda dan mereka yang memerlukan.

Untuk maklumat lebih lanjut juga , boleh kunjungi Facebook UiTM Private Specialist Centre

Saturday, 5 March 2016

Doctor , Dentist & Pharmacist

S.K. | 18:28 | 0Comments |

Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Hai adik-adiksssss EsssPiiiYeeemm 2015 . Result dah keluar kan ? Yaya nasihatkan kepada semua , mohon sangat-2 pilih kos yang demand lebih tinggi kat market sekarang ni . Bukan Yaya cakap , pilih medic , dental & pharmacy tak bagus . Semakin hari sekarang ni , graduan-2 dari tiga bidang yang popular ni semakin banyak , malah , ada juga yang belum dapat kerja kat mana-2 . Banyak tanam anggur . >_< Macam mana lah nasib Yaya nanti . 


Pendapat peribadi Yaya , zaman sekarang ni , jangan cari kerja yang nak 'up' kan diri ataupun nak kerja tu , sebab kerja tu femes . Zaman sekarang ni adalah zaman untuk kita cari pekerjaan yang bila kita graduate , komfirm terus dapat pekerjaan , bukan menanam anggur lepas dah graduate . Cuba pikir elok-2 , bila kita da penat lelah belajar 4,5,6 tahun , end up kita menganggur untuk 1/2 tahun . Tak ke rugi namanya ? 


Sekarang ni kan da dapat result , so , kena rajin-2 kan diri gali dan cari bidang-2 yang akan dapat demand tinggi pada masa akan datang . Yang bila kamu da graduate , kamu takkan menganggur . Yang bila kamu da graduate , kamu akan terus rasa nikmat duit gaji kamu sendiri . Selamat berfikir-2 dan selamat beramal . Jangan tersalah langkah okay ? =)

Tuesday, 1 March 2016

4 Cara Saidina Umar Mendidik Anak

S.K. | 16:47 | 0Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .









Semoga bermanfaat =) Amiin , In sha Allah