Friday, 30 November 2018

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

S.K. | 21:59 | 0Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Ucapan :

Happy birthday Mai . . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu . . Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan . . Amiin :D


Segmen Blog Review 2018

S.K. | 21:39 | 1Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . . 

Semoga dimurahkan rezeki ^_^

SEGMEN BLOGLIST 2019

S.K. | 21:32 | 0Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .


Semoga dimurahkan rezeki ^_^

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

S.K. | 21:20 | 3Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Semoga dimurahkan rezeki semua :D

Tag : 
1. Abam Kie
2. Raydah
3. Jamil Hashim

Monday, 19 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest

S.K. | 21:06 | 2Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . .


Berita baik ! ! Sekali lagi Lazada berbesar hati untuk extend Due Date Lazada Blogger Contest ke tarikh yang baru ; 25 Nov 2018. Seperti yang sedia maklum, Lazada telah mengadakan Mega Sale yang dikenali sebagai 11.11 Shopping Festival pada 11 November 2018 yang lalu di Lazada Malaysia . . 


What did you buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Show us the great deals you found!

Blackmores Evening Primerose Oil 1000mg 100s x 3



S.K. beli Blackmore Evening Primerose Oil 1000mg . . Murah gila kot untuk 3 bottle 100s boleh dapat dengan harga RM 105.00 sahaja . . Memang grab je lah kan . . Pernah makan tak EPO ni wahai kaum wanita sekalian ? Honestly , bagi S.K. kaum Hawa patut amalkan EPO ni bila dah start akil baligh . . EPO ni dalam bentuk capsule . . 

Simplify untuk function EPO ni ;
- Seimbangkan hormon dalaman kita
- Prevent dari period pain (senggugut)
- Cantikkan kulit muka ; Bila hormone dah seimbang, kulit muka pun akan cantik
- Membantu mengawal kitaran haid
- Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS) – iritasi, sakit kepala, sakit payudara dan senggugut
- Mengurangkan simptom putus haid – panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj
- Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri – bermanfaat kepada kulit yang kering, berumur atau berminyak
- Melegakan ekzema dan alergi kulit
- Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kulit kepala yang gatal
- Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah

Cara makan dia senang je ;
1 capsule setiap hari selepas makan 

Mana yang belum cuba tu , bolehlah cuba , mana tau normalkan balik segala masalah yang dihadapi sebelum-2 ni . . 

Thursday, 8 November 2018

Giveaway #1 by YEASLMN

S.K. | 21:47 | 9Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .


Semoga murah rezeki semua :D

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

S.K. | 21:41 | 7Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Semoga dimurahkan rezeki semua :D

Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

S.K. | 21:37 | 4Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 


Favourite Entry ;
Resepi Chicken Buttermilk

Semoga dimurahkan rezeki semua :D

#7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal

S.K. | 21:28 | 5Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . .


Jom join ramai-2.. Semoga dimurahkan rezeki semua.. Amiin :D

Thursday, 1 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

S.K. | 00:00 | 8Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 

Lazada Blogger Contest is back ! ! ! Kali ni , Lazada buat blogger contest yang diberi nama Lazada 11.11 Blogger Contest : The Biggest One Day Sale ! Lazada Blogger Contest kali ni bersempena dengan 11.11 Shopping Festival yang akan berlangsung pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia. Macam biasa , ada syarat-2 kalau nak masuk Lazada Blogger Contest ni , tapi syarat dia memang simple mimple dimple pimple :'P


So, syarat-syarat dia seperti di bawah :

  1. Create a blog post to answer the following question: What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us!

    Product 1 ; Fujifilm Instax Mini 9 Film Camera Instant Polaroid Camera [Buy 1 Free 10]



    Product 2 ; Sony A6000 (16-50mm Power Zoom Lens) + Sony Battery + Sony 16GB Memory Card + Original Camera Bag + Pouch (Sony Malaysia Warranty)



    Product 3 ; GoPro Hero 7 Black / Hero7 Black 4K Video Action Camera (GoPro Malaysia)


  2. You need to mention the 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) that will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.
  3. The article must contain screenshot(s) of the products mentioned in point 1.
  4. Your site must contain 3 existing posts.
  5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada 11.11 Blogger Contest.
  6. You are welcome to post the article in any language.
  7. There will be 2 categories in selecting winners. All participants are eligible for both type of prizes