Monday, 19 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest

S.K. | 21:06 | 2Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . .


Berita baik ! ! Sekali lagi Lazada berbesar hati untuk extend Due Date Lazada Blogger Contest ke tarikh yang baru ; 25 Nov 2018. Seperti yang sedia maklum, Lazada telah mengadakan Mega Sale yang dikenali sebagai 11.11 Shopping Festival pada 11 November 2018 yang lalu di Lazada Malaysia . . 


What did you buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Show us the great deals you found!

Blackmores Evening Primerose Oil 1000mg 100s x 3



S.K. beli Blackmore Evening Primerose Oil 1000mg . . Murah gila kot untuk 3 bottle 100s boleh dapat dengan harga RM 105.00 sahaja . . Memang grab je lah kan . . Pernah makan tak EPO ni wahai kaum wanita sekalian ? Honestly , bagi S.K. kaum Hawa patut amalkan EPO ni bila dah start akil baligh . . EPO ni dalam bentuk capsule . . 

Simplify untuk function EPO ni ;
- Seimbangkan hormon dalaman kita
- Prevent dari period pain (senggugut)
- Cantikkan kulit muka ; Bila hormone dah seimbang, kulit muka pun akan cantik
- Membantu mengawal kitaran haid
- Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS) – iritasi, sakit kepala, sakit payudara dan senggugut
- Mengurangkan simptom putus haid – panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj
- Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri – bermanfaat kepada kulit yang kering, berumur atau berminyak
- Melegakan ekzema dan alergi kulit
- Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kulit kepala yang gatal
- Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah

Cara makan dia senang je ;
1 capsule setiap hari selepas makan 

Mana yang belum cuba tu , bolehlah cuba , mana tau normalkan balik segala masalah yang dihadapi sebelum-2 ni . . 

2 comments:

  1. Hi, i need your help to blast my crowdfunding campaign for my studies expenses. All the details are in the blog post. Thank you!

    https://messarah.blogspot.com/2018/11/my-crowdfunding-campaign.html

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥