Friday, 27 April 2018

Lazada Birthday Festival Blogger Contest

S.K. | 22:07 | 5Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . . 



Dah banyak kali dah Lazada hantar email suruh join Blogger Contest 6th Lazada Birthday Festival yang berlangsung selama 3 hari (25 - 27 April 2018) , tapi tak berkesempatan . . Jap , jangan salah faham , contest ni dah lama berlangsung , start 10 April hari tu lagi . . So , at the veryyyyy last minute , gagahkan diri juga untuk join ^^ . . So , let's start ;


a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?  



b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue. 

Theme ; Fairytale - Once Upon a Time

Products ;




c. Which birthday cake will be served and which products on Lazada can help you prepare it? 

Birthday Cake ; Black Forest Gateau





d. Time to shine, pick your outfit on Lazada! 



P/s ; Semoga murah rezeki ^^ Ameen

5 comments:

  1. Woww.. all the best ye! Ciktie pun join juga. Jemput baca entri ciktie pula

    http://www.ciktie.com/2018/04/perancang-parti-hari-jadi.html?m=1

    ReplyDelete
  2. sama lah tapi malas nak join hahaha good luck tau

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥