Saturday, 18 February 2017

Another Year Wiser

S.K. | 07:46 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . . 


Syukur alhamdulillah , masih diberikan nikmat untuk hidup . . Semalam . . S.K. dah masuk umur baru . . Forever 20 . . Terima kasih untuk satu hari indah semalam . . 

Image result for 21

Janji Allah itu pasti ;') . . Selalu bersangka baik dengan perancangan Allah . . Sepatutnya , birthday tahun ni S.K. dapat rasakan yang S.K. akan sambut dalam kesedihan + keseorangan . . Tapi . . . Takk . . . Tahun ni , sambut dengan kawan-2 . . Susah payah mereka buat prank birthday semua . . (Walaupun S.K. dah agak) Tapi , sebab tengok usaha gigih diorang , S.K. pun layankan ajaaa . .   But , it's gonna be sweeter if he was there too . . Takpelah , takde rezeki . . Mungkin tahun depan , atau tahun-2 depan . . S.K. selalu doakan . . Yes ! Doakan si dia bahagia (+harap-2 kami bersama kembali) But , for now , S.K. macam dah boleh hidup normal balik , tak gila bayang dia dah . . Amboi ! Barang-2 dia semua pun S.K. dah boleh start tak gunakan dah , dah boleh simpan elok-2 =)


Dengan tingkatnya umur kali ni . . S.K. doakan :

๐Ÿ’ข Semua orang dipanjangkan umur

๐Ÿ’ข Semua orang dimurahkan rezeki

๐Ÿ’ข Semua orang diberkati hidup selalu

๐Ÿ’ข Kita semua gembira selalu

๐Ÿ’ข Kita semua kuat dan tabah hadapi apa-2 cabaran

๐Ÿ’ข Setiap perkara yang terjadi dalam hidup , kita cari jalan penyelesaian yang terbaik

๐Ÿ’ข S.K. kurang menangis tahun ni

๐Ÿ’ข Semoga kami sama-2 matang dan tetap hati

๐Ÿ’ข Semoga kami dipanjangkan jodoh

๐Ÿ’ข Semoga S.K. lebih pandai menilai di antara kaca dan permata


S.K. harap dia jadi orang yang last wish . . Tapi , tak kesampaian . . Takpelah , tahun depan ada lagi kan ? In sha Allah . . Menangis-2 dulu , nanti kegembiraan akan datang ! Tabah S.K. Jangan cengeng-2 sangat ๐Ÿ’“


P/s : Sempat lagi kalau nak join Pencarian Bloglist March S.K. =)

2 comments:

  1. Sanah helwah SK. Semoga dipanjangkan umur dan diberi keberkatan hidup di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin , in sha Allah . Terima kasih :)

      Delete

๐Ÿ’Œ 0617 Comments๐Ÿ’ฌ ♥ Thank you lovely ♥