Thursday, 7 March 2019

Buat Duit dengan Main Game di MAE

S.K. | 09:04 | 5Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 

Maybank has just introduced MAE, a new digital wallet that uses the same Maybank2u app. MAE which stands for Maybank Anytime Everyone, is open to everyone including non-Maybank customers . . So, macam mana nak main game sampai dapat duit? Ikut steps kat bawah ni . . 

Step 1 ;
Korang mestilah kena ada apps Maybank2U!



Step 2 ;
Update apps Maybank2U and korang akan nampak "Say Hello to MAE" atas "Basic Saving Account-i" atau apa-2 jenis account korang tu . . Klik MAE tu tau . .



Step 3 ;
Masukkan info yang diminta . . Untuk bahagian referral code, korang WAJIB letak code ni 'sns0217'


Step 4 ;
Kemudian tekan log out . . Apps akan minta untuk top-up , tapi boleh je abaikan & log out . .



Step 5 ; 
Kemudian login semula and akan ada icon 'M' macam kat bawah ni . . Klik ikon tu . .


Step 6 ;
Nanti akan keluar icon game macam kat bawah ni , klik ikon tu . . Then mainlah . . Make sure untuk tap duit syiling untuk dapatkan duit . . Elakkan klik bom untuk 'Game Over' dan tap berlian untuk tambah masa . . Jangan lupa gunakan referral code sns0217


5 comments:

  1. dh update,haritu bukak ada, skrang knpe mae tu takde dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba uninstall & install balik apps maybank2u tu.

      Delete
  2. permisi min numpang share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    ReplyDelete
  3. kalo nk tambah chance die mcm mne pulak?selain invite friends??

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥