Saturday, 19 May 2018

Sponsor Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan

S.K. | 19:45 | 0Comments |
Assalamualaikum dan salam sejahteraHari ini aku nak lancarkan giveaway pertama pada tahun ini di dalam blog ini iaitu Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan. Giveaway ini bertujuan untuk memberikan penghargaan kepada para pembaca blog ini dan bloger-blogger di luar sana. Sudah lama rasanya aku tidak mengadakan giveaway, jadi bersempena dengan ramadhan yang baru bermula dan raya yang bakal tiba, aku nak lancarkan satu giveaway mudah dan juga menawarkan banyak hadiah menarik.

Syarat-syarat peraduan :-

1. Follow Blog Sponsor


2. Follow Instagram Sponsor


3. Add Google Plus Sponsor


4. Like Facebook Page

 

5. Buat satu entri bertajuk "Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan"

6. Copy dan paste kan banner di atas, backlink kan banner tersebut kepada entri ini.

7. Publish entri tersebut kemudian pastekan url entri tersebut di ruangan komen entri ini.Giveaway ini akan berlangsung dari 11.59 malam 17 Mei 2018 sehingga 11.59 malam 11 Jun 2018

Pemilihan pemenang akan dipilih melalui random.org. Diharap agar semua peserta jujur dalam mengikut semua syarat yang telah ditetapkan. In shaa Allah untuk giveaway kali ini aku tidak akan check satu persatu sebab aku percaya bahawa semua peserta jujur tambahan pula di giveaway ini dibulan Ramadhan.

Terima kasih diucapkan kepada para sponsor kerana sudi menaja barangan yang akan dihadiahkan kepada para pemenang. Terima kasih juga kepada mereka yang sudi sertai giveaway yang julung kalinya diadakan ini.

Sekian

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥