Saturday, 5 May 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

S.K. | 18:56 | 7Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke?
            
  • Jawapan : Yang ke - 6


Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^

Semoga murah rezeki . .  Ameen ^_^

7 comments:

  1. Good luck sk! ^^ semoga ada rezeki :D

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. good luck..semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. syiling dinar saya pun nakkkk

    ReplyDelete
  5. Terima kasih SK kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥