Friday, 6 April 2018

Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K.

S.K. | 22:18 | 18Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .


S.K. tengah cari bloglist April ni . . Kalau sudi , sila tinggalkan URL 

Cara nak join senang je

1. Buat satu entry yang bertajuk ; 

"Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K."

Tak buat pun takpe . . Not compulsory


2. Letak banner ini sekali dengan backlink blog S.K. (https://stnrsyfh.blogspot.my)




3. Follow Blog S.K. 

4. Publish & send link entry korang dalam ruangan komen pada entry ini okay ? (Khas untuk yang buat entry) 

Kalau malas buat entry , WAJIB lah tinggalkan URL korang kat ruang komen entry ni kan , kalau tak macam mana S.K. nak masukkan dalam bloglist ;)

Senang je kan ? Hopefully , ada yang sudi join . . Terima kasih sudi baca ^_^

18 comments:

  1. Nak masuk bloglist S.K jugak! http://www.farhanajafri.com/

    p/s : Nanti up satu entry untuk invite yang lain :D

    ReplyDelete
  2. Hana join ya... :D

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  3. Saya join ye S.K.

    https://www.nurzariniismail.com/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  4. done join :)

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  5. kin join!

    https://www.asyiqin.com/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  6. Ika datang drop link. https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Saya pun nak masuk bloglist jugak ๐Ÿ˜Š
    www.fizacrochet.com/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Salam. Saya nak masuk juga ๐Ÿ˜

    http://zzzyy.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  9. 1. saya dah follow blog S.K
    2. saya dah buat entri dan sudah letak banner dengan back link ke blog S.K
    3. url entri blog saya: https://kuazue.blogspot.my/2018/04/segmen-blogger-saya-nak-masuk-bloglist.html
    4. semoga ramai yang memeriahkan segmen blog S.K ini hendaknay.

    ReplyDelete
  10. Shaa dah join :) http://littlestar20.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  11. https://thethiamirash.blogspot.my

    :)

    ReplyDelete
  12. joinnn

    http://www.mialiana.com/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  13. https://lifeisgreatwithme.blogspot.tw/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    Done.. sy join ya ^^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  15. saya join
    https://anumkhairil.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  16. saya join :)

    https://myhxna.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete
  17. saya join S.K.
    http://cakapsinilah.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    ReplyDelete

๐Ÿ’Œ 0617 Comments๐Ÿ’ฌ ♥ Thank you lovely ♥