Saturday, 28 April 2018

Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme

S.K. | 10:35 | 50Comments |
Bismillah . . 

Assalamualaikum . . 

Bersempena dengan PBAKL 2018 yang baru berlangsung semalam (27 April 2018) , S.K. nak lancarkan satu Giveaway . . Alang-2 nak pergi PBAKL esok kan , boleh beli banyak-2 sekali ^6^ . . Syarat-2 dia kali ni banyak sikit eh =P



Syarat - syarat ;

1. Follow Blog S.K.

2. Follow Twitter S.K. (Takde Twitter boleh join juga, make sure inform takde Twitter)

3. Follow IG S.K. (Takde Instagram boleh join juga, make sure inform takde Instagram)

4. Buat 1 post bertajuk "Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme" . Dalam post tersebut mesti ada Banner GA kali ni & back link .

5. Tinggalkan link URL entry tadi pada post ini sahaja berserta ;
  • Email (Senang nak inform kalau menang)
  • Twitter Account
  • IG Account

Untuk GA kali ni , S.K. akan check setiap satu syarat tu , kalau ada yang tak follow , automatic out of list sebagai pemenang . . 


Hadiah ; 

  • Penyertaan kurang 50 ; 1 set buku terbaru Teme Abdullah (Impian Jalanan & Empayar)
  • Penyertaan lebih 100 ; 1 set buku tulisan Teme Abdullah (Arkitek Jalanan , Penulis Jalanan, Impian Jalanan & Empayar)

Tarikh Tutup ;

Bila-bila masa sahaja


50 comments:

  1. In shaa Allah akan join. Bookmark dulu deh? ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  2. Hai S.K. Nurha join yaa giveaway ni.
    https://secretloved.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email: skysyiema@gmail.com
    twitter: _syiemaa
    ig: nurhaismail

    ReplyDelete
  3. Join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayidahnapisah65@gmail.com
      www.twitter.com/sayidahlovechoc
      www.instagram.com/sayidahlurvechoc

      Delete
  4. saya join tau

    http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : irahnazri11@gmail.com
    ig & twitter : zafirahnazri

    ReplyDelete
  5. Kak shaz joinnnn... hadia besttttt

    https://byshaz.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Instagram : instagram.com/esyah296/

    Twitter tak ada..huhu

    ReplyDelete
  6. nysa join!
    https://nysachubby.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html
    email: nysachubby99@gmail.com
    twitter: @_hannisaa
    ig: @_silentxx

    ReplyDelete
  7. http://www.mialiana.com/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : contact@mialiana.com
    Ig : https://www.instagram.com/mialiana
    Twitter : https://mobile.twitter.com/mialiana

    ReplyDelete
  8. Wow.. Menarik nie.. Esoklah joint..

    ReplyDelete
  9. Najihah joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Nak menang buku terbaru temeeeee T..T

    URL BLOG = https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    TWITTER = https://twitter.com/nnajihahmamzi
    EMAIL = nurulnajihahwork@gmail.com
    IG ACCOUNT = najihah_amzi

    biiznillah!

    ReplyDelete
  10. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : bloggernajwa@gmail.com
    Twitter : https://twitter.com/cikpurple96
    Ig : https://www.instagram.com/_noornajwa_/

    ReplyDelete
  11. https://akuainkausiapa.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : nurfarahain91@icloud.com
    twitter : https://twitter.com/farahainzfa
    ig : https://www.instagram.com/farahainzfa/

    ReplyDelete
  12. bismillah


    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : nurnasuha5380@gmail.com
    twitter : queridoame
    ig : _suhxj

    ReplyDelete
  13. join

    https://aerillhassan.blogspot.com/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : khairilmohamad2@gmail.com
    twitter : @aerillhassan
    ig : @aerill_hassan

    ReplyDelete
  14. Ika ajoin ya awak. https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html
    Email: sicashoid@gmail.com
    Twitter: cikukika
    Ig : pikakukika

    ReplyDelete
  15. http://fzsayhello.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    emel : fatinizahid@gmail.com
    twitter/ig : fffatini

    ReplyDelete
  16. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html?m=1

    Email - coklat.funky@gmail.com
    Instagram - http://www.instagram.com/kasih_shadz
    Twitter - http://www.twitter.com/shadzul

    ReplyDelete
  17. http://ciknurul23.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : nurulatikayunus23@gmail.com
    Twitter Account : siinurul23
    IG Account : @ciknurul23

    ReplyDelete
  18. Bestnya hadiah!! :) Siqah dah beli buku baru Teme jadi Siqah tak join giveaway ini ye. Good luck pada rakan blogger yang join. Buku Teme memang terbaik :D *bestnya sesiapa yang dapat jumpa Teme hari tu*

    btw, suka lagu kat blog ni! <3

    ReplyDelete
  19. umie join yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : umieusd94@gmail.com
    Twitter : https://twitter.com/umieyanaz
    Insta : https://www.instagram.com/umie_usdz/

    ReplyDelete
  20. Good luck semua, tak dpt join, tak ckp syarat, takda twitter ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  21. Salam.. Cikla join

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html?m=1

    Emai : arinillalove82@gmail.com
    Twitter :  https://twitter.com/arinilla82
    IG : https://www.instagram.com/ciklashahril82/

    ReplyDelete
  22. http://www.pokcikblogger.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : damalkamis@gmail.com
    twitter: mohd_zamizi
    ig : zamizijusoh

    ReplyDelete
  23. Kalau sempat boleh join jugak ni :)

    ReplyDelete
  24. join...
    http://www.efaothman.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email ; efaothmandotcom@gmail.com
    IG :https://www.instagram.com/efa_othman/
    Twitter : https://twitter.com/EfaOthman

    ReplyDelete
  25. Saya join :)

    https://www.nurzariniismail.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html
    Email: aunisofeashariff@gmail.com
    IG: https://www.instagram.com/zariniismail/
    Twitter: https://twitter.com/SofeaAuni

    ReplyDelete
  26. join GA ni!

    Blog : http://www.farhanajafri.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html
    Email : farhannajafri@gmail.com
    IG : https://www.instagram.com/farhannajafri/
    Twitter : https://twitter.com/farhanajafri

    ReplyDelete
  27. kak pip join ...

    http://www.mrspip.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru-teme.html

    email: sukasukasurirumah@gmail.com
    Twitter: https://twitter.com/mrspip18
    IG: https://instagram.com/mrspip18

    ReplyDelete
  28. http://queensyanis.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    EMAIL : afiqaanissa666@gmail.com
    ig & Twitter : @syanissa_

    ReplyDelete
  29. CM join :) | Blog cikmasland |

    https://cikmasland.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html?m=1

    Mail: | cikmasland@gmail.com |
    IG: | @cikmasland |

    ReplyDelete
  30. Just joined!
    http://hellishgoddess.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email: rainascarlette@gmail.com
    IG: @wanie.sulaiman
    Twitter: @mentionmynames

    ReplyDelete
  31. Kin join!

    https://www.asyiqin.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Emel : asyiqin89@gmail.com
    Twitter : takde twitter, sorry.
    IG: asyiqin.89

    ReplyDelete
  32. kite join! ^^
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email:sapphirebluelfarahin96@gmail.com
    Twitter:@elfarahin
    IG:@xxelfarahinxx

    ReplyDelete
  33. Saya Join !

    https://z3tty.blogspot.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : nurzetty89@gmail.com
    IG : https://www.instagram.com/izatiesalim/
    Twitter : https://twitter.com/nurzetty89

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum, Abam Kie joins too!

    http://www.zukidin.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email : abamkie@yahoo.com
    IG : https://www.instagram.com/abamkie/
    Twitter : https://twitter.com/abamkie

    ReplyDelete
  35. http://rainbow-meadow.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    e-mail: syamimikarim98@gmail.com
    twitter: https://twitter.com/MimiKarim_
    ig: https://www.instagram.com/mimikarim_/

    ReplyDelete
  36. Saya join juga, thank you Miss S.K :)

    https://fahuna.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru_6.html

    E-mail : nurularts@gmail.com
    Twitter : https://twitter.com/nawrahaflah
    Instagram : https://www.instagram.com/hudajafni/?hl=en

    ReplyDelete
  37. bismillah join :)

    https://ohthrillers.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : tashira445@gmail.com
    twitter : takde twitter >.<
    ig : @iraa_vi

    ReplyDelete
  38. Salam, saya join :) http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    Email: Anisshafika24@gmail.com
    twitter: https://twitter.com/anisshafika
    ig: https://www.instagram.com/missbunga._/

    ReplyDelete
  39. salam, saya join http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html?m=1

    Email: yaasyifa@gmail.com
    ig : mawarassyifa

    ReplyDelete
  40. saya join jugak ya ! harap tak terlambat =/

    email : ayasuraya99@gmail.com
    twitter , IG : SurayaPakair12
    blog : http://itsthesuraya.blogspot.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    all the best to all contestants !

    ReplyDelete
  41. Assalammualaikum..saya join yer..

    https://aenoyou.blogspot.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : aenoyou@gmail.com
    twitter: @erynix
    Ig : aeblogger

    ReplyDelete
  42. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email: yunsing1@hotmail.com
    twitter: @ys_yun
    ig: @gnisnuy

    ReplyDelete
  43. Saya join..


    https://jombercontest.blogspot.com/2018/06/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    EMAIL : hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

    IG : https://www.instagram.com/hanirahman6377

    TWITTER : https://twitter.com/HaniFadhlina

    ReplyDelete
  44. Join juga !
    https://www.kerasumbang.com/2018/06/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    ReplyDelete
  45. join
    http://nzofficial.blogspot.com/2018/08/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    email : munirah.ezzaty98@gmail.com
    instagram: @nierazatty
    twitter: @nierazatty

    ReplyDelete
  46. Tak tamat lagi ker? Masih blom ada pemenang ?

    ReplyDelete

๐Ÿ’Œ 0617 Comments๐Ÿ’ฌ ♥ Thank you lovely ♥