Monday, 1 January 2018

IG Review : Aqua Eye Balm by ainun.aquaeyebalm

S.K. | 07:47 | 0Comments |

Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Happy New Year semua  ! Bersempena dengan Tahun 2018 , untuk blog S.K. , S.K. akan 'up' kan IG Review untuk mana-2 shop yang nak . Haaa ! Kalau korang pun nak minta tolong S.K., buat IG Review , jangan segan silu untuk contact S.K. di stnrsyfh17@gmail.com . .  Apa-2 nanti kita bincang kat sana :)


Korang ada masalah eyebag yang teruk? Biji kolestrol bertahun susah nak hilang. Lepas tu keliling mata gelap je. Setiap kali nak make up mesti kena tutup dengan foundation.
.
Haa korang jangan risau. Korang sapu je Aqua Eye Balm. Produk ni dirumus khas dengan bahan-bahan semula jadi tau. Haa tengok sendiri bahan-bahan dia. Memang best. Sekali calit je korang boleh rasa tegang bawah mata.
Boleh follow ig @byainun.aquaeyebalm atau wasap terus 0102130869😊






Sangat sesuai bagi yang mengalami masalah
.
🌿Dark circle. 
🌿Eye bag
🌿Biji kolestrol
🌿Mata kusam
🌿Anti kedutan
🌿Anti aging
.
Bahap letops Aqua Eye Balm
.
πŸ„Red Ginseng
πŸ„Bird nest collagen
πŸ„ Avocado extract
πŸ„ Vitamin C
πŸ„ Vitamin E
πŸ„ Vitamin K i liposomes


Yang paling penting , Aqua Eye Balm ni dah diberikan kelulusan KKM tau . Sooo , memang selamatlah untuk digunakan . . Apa tunggu lagi ? Jom grab sekarang ^_^

No comments:

Post a Comment

πŸ’Œ 0617 CommentsπŸ’¬ ♥ Thank you lovely ♥