Sunday, 21 May 2017

sayat.me

S.K. | 20:16 | 1Comments |
http://sayat.me/capiya

Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Rasa macam lama dah tak update blog. Last update bulan April haritu . . Maafkan sayaaa . . Tak sempat . . Busy . . Aiceh . . 


Okay ! Sekarang ni tengah hottt dengan fenomena sayat.me . . Sayat.me ni lebih kurang versi ask.fm . . Tapi dalam bentuk anonymous . . Kalau ask.fm , kita boleh detect lagi lah kan siapa yang tulis , sebab ada ID , sayat.me bukan macam tu . . Kita akan jadi Anon . . So , S.K. pun terjebak . . >_< Kalau ada yang berminat nak tanya S.K. apa-2 , boleh lah gunakan medium sayat.me/capiya . . In sha Allah , S.K. akan jawab kat sana ^_^

1 comment:

  1. alhamdulillah ..ccl tak terjebak lgi ke sayat me .hehe

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥