Friday, 24 March 2017

ResearchGate

S.K. | 22:33 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


ResearchGate . . Pernah dengar tak ? Okay , tbh , S.K. beberapa kali dengar pasal ResearchGate ni . . Tapi , buat tak tahu je . . Rasa macam takde kepentingan sangat . . Tapi , tup tup  sem baru ni , baru 2 minggu kot . . Assignment kena buat macam research sikit , baru starting la , kena review article . . 



So , kalau ada mana-2 pihak yang nak cari trusted source of articles , boleh gunakan ResearchGate sebagai medium pencarian anda . . In sha Allah , banyak sangat membantu . . Kita boleh download , read dan save article tu . . Semoga bermanfaat =)



2 comments:

  1. Ala kalau tahu benda ni zaman buat research dulu kan best. Tak payah susah2 nak cari citation huaaa

    ReplyDelete
  2. jemput join giveaway aaisy ��

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥