Thursday, 2 March 2017

Follow Instagram & Win by S.K.

S.K. | 18:49 | 23Comments |



Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Holaaaa ! ! Memandangkan Giveaway S.K. bulan Februari haritu sedikit hambar dan tiada pemenang , jadi , S.K. nak lancarkan satu segmen ; FOLLOW INSTAGRAM & WIN 


Macam yang sebelum-2 ni , syarat-2 simple mimple dimple jee . . 

SYARAT-SYARAT

  1. Wajib FOLLOW BLOG , INSTAGRAM & sunat muakkad TWITTER.
  2. Tinggalkan KOMEN di ENTRY INI sahaja beserta dengan USERNAME ig korang.
  3. Klik-2 Mr. Nuffnang S.K. yang ada dalam blog ni (kalau rajin lah kan).
  4. Tak perlu buat entry , tapi , kalau nak buat pun boleh , tiada paksaan =)
  5. Anda layak menjadi peserta Follow Instagram & Win by S.K. jika mematuhi syarat-2 yang ditetapkan.

HADIAH


💢 Penyertaan 20 ke bawah 


Top-up RM10 - 1x pemenang



💢 Penyertaan 50 ke bawah


Top-up RM10 - 1x pemenang

Shawl / Tudung - 1x pemenang


💢 Penyertaan 50 ke atas


Top-up RM10 - 1x pemenang

Shawl / Tudung - 1x pemenang

Buku / Planner - 1x pemenang


DATELINE


02 April 2017

SIAPA YANG BOLEH SERTAI ?


Semua penduduk Malaysia yang memiliki akaun Instagram SAHAJA


SENARAI PESERTA


Klik SINI

23 comments:

  1. Join !

    ig username : ciknura_

    done follow insta dan blog SK :)

    ReplyDelete
  2. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/03/follow-instagram-win-by-sk.html

    ig id : https://www.instagram.com/mohdazman.borj/

    ReplyDelete
  3. saya join eh . ig dan twitter : zafirahnazri

    ReplyDelete
  4. DONE...
    SAYA JOIN...
    IG USERNAME : nafiz_forever

    ReplyDelete
  5. aaisy join :)

    ig: @aaisyanr

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/giveaway-follow-instagram-win-by-sk.html

    ReplyDelete
  6. Done! Dah follow di ig
    Username ig: mustazarazali

    ReplyDelete
  7. join..

    IG : @miss_syahbanu
    Twitter: @Miss_SyahBaNu

    ReplyDelete
  8. Done...Saya join..

    Usernam IG :Nbdrah_abdllah

    ReplyDelete
  9. airah tak join tapi dh follow blog comel ni :)

    ReplyDelete
  10. Best of luck pada semua peserta.. Maaf akak tak dapat join sebab akak takde instagram.. =)

    ReplyDelete
  11. Unni join
    https://unnianje.blogspot.my/

    ig & twiter : unni_anje

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah done follow semua syarat :) elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/

    ig: @shaaireen_

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥