Thursday, 9 March 2017

Fenomena EBony dalam Twitter

S.K. | 11:09 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .


2 minggu ni , S.K. rasa macam terraddicted dengan cover yang EBony buat . . Dia nyanyi memang koyak gila ! Dia punya feel tu , sampai kat S.K. Aiceh ! Tapi , seriously best . . Dan , dengan lagu ni juga la , S.K. rasa salah satu faktor hati S.K. boleh move on sikit demi sikit . . Bukan tak sayang dah , tapi , perjalanan hidup S.K. masih panjang lagi . . Just follow the flow , ada rezeki , in sha Allah tak ke mana . . Kalau dah tu jodoh kita kan . . Kalau sayang , lepaskan , kalau dia datang balik , in sha Allah , dia milik kita . . Walaupun rasa perit kat hati tu , tapi , chill man ! Gunakan masa ni betul-2 untuk perbetulkan diri , hidup seperti biasa dulu , dah settle semua tanggungjawab kita , baru pikir pasal partner hidup =) 











2 comments:

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥