Wednesday, 1 March 2017

Announcement Pemenang Mini Topup Giveaway by S.K.

S.K. | 07:47 | 2Comments |
Bismillah . . .


Assalamualaikum . . .


Seperti yang sedia maklum , bulan lepas [poyo sangat , baru semalam je last day bulan Februari 2017] , S.K. ada lancarkan satu Giveaway - Mini Topup Giveaway by S.K. . . Kalau tengok syarat-2 dia balik , S.K. nyatakan , minimum penyertaan adalah seramai 20 orang . . So . . .  Apa , keputusannya ? Eh jap ! Mohon semak dulu senarai peserta =P



-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Yeay !  ! ! Dapat jawapan dah kan ? ? Penyertaan tak capai minimum target . . . S.K. nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi join Mini Giveaway by S.K. kali ni . . Sebab apa mini ? Sebab S.K. tak hebohkan sangat pun , S.K. tak sempat , saja buat , nak berkongsi rezeki =) Tapi , jangan sedih-2 , jangan risau-2 , sebab , Segmen - Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017 masih berlangsung lagi , so , masih ada peluang nak menang hadiah =)  Klik SINI untuk lihat senarai peserta segmen kali ini . . 


P/s : S.K. otw buat bloglist dah ni , nanti boleh semak okay ?

2 comments:

  1. lahh , takpa SK . nnti ada rezeki lain buat GA lagi tau . heehe

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥