Sunday, 12 February 2017

One Day , Insha Allah

S.K. | 10:31 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Scroll FB , terjumpa ayat bawah ni . . Siapa je taknak kan ? One day in sha Allah . . Ya ! Memang ada orang pasang niat taknak hidup berumah tangga , S.K. pun tak faham kenapa . . Bukankah manusia itu dijadikan berpasang-pasangan ? Untuk melengkapi antara satu sama lain . . Apa-2 pun , one day , S.K. harap S.K. berpeluang ucapkan ayat ni pada si dia yang ditentukan Allah . . Smile =) #LifeMustGoOn

Image may contain: 1 person

"Layan macam bestfriend, lindung saya macam adik beradik, sayang saya sebagai isteri, cinta saya kerana Allah, deal?"
"DEAL"

2 comments:

  1. yes.. manusia dihidupkan untuk berpasang-pasangan.. In Sha Allah, kebahagiaan sedang menanti.. sweet sangat ayat tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet kan . .In sha Allah , amiin

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥