Tuesday, 21 February 2017

Kenapa Lelaki Suka Suruh Perempuan Pakai Sweater Mereka ?

S.K. | 15:59 | 0Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 

Image result for give present for something you love for


Beberapa hari lepas , ke semalam eh , S.K. ada terbaca satu artikel , tak hengattt tajuk pula . . But , dia pasal lelaki la kan . . S.K. tertarik pada satu point dan point tu macam kena je pada S.K. yang tengah mencari jawapan sekarang ni . . 


He will give you his sweat shirt for you to put on - This is the sign of their protection


Lebih kurang macam tu la kan ayat dia . . Okay ! Kadang-2 , S.K. terfikir , kenapa orang lelaki (Boyprenddd) selalu akan bagi diorang punya sweater , jacket , etc pada perempuan which is obviously diorang punya girlprendddd . . Padahal , sweater tu , dia memang sayang gila-2 , memang selalu pakai la kan . . Tapi , akan ada satu saat , dia bagi perempuan tu pakai . . Tu maknanya apa eh ? Tanda-2 dia seorang yang protective ? 


Macam dia nak gambarkan , Jangan takut , I'll always be with you . . Macam tu eh ? Kalau ikut artikel yang S.K. baca tu , orang lelaki selalu suruh perempuan pakai dia punya sweater dan seangkatan dengannya sebab nak suruh perempuan tu rasa selamat walaupun lelaki tu takde dengan perempuan tu . . Is that true ? Mohon bagi penjelasan =) Dann . . macam-2 alasan dia bagi bila kita suruh ambil balik barang-2 yang dia sayang . . Hmm . . 


Dan . . . kenapa juga , orang lelaki suka tinggalkan barang-2 yang dia sayang pada perempuan yang dia sayang . . Hmm . . Menjadi tanda tanya . . Kalau S.K. sendiri , memang S.K. akan bagi barang yang S.K. sayang pada orang yang S.K. sayang , sebab  . . Entahlah . . Keliru dengan diri sendiri . . Lols . . Okay ! Itu sahaja perkara yang merunsingkan S.K. 

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥