Thursday, 16 February 2017

Cantiknya Blog Mereka~

S.K. | 07:38 | 9Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Dah lama tak blogwalking . . Lepas Subuh tadi , pergilah berjogging ke blog-2 para bloggers yang famous amos sekalian . . Wahhhh . . Cantik-2 design blog diorang . . S.K. pun tergugat tengok semua blog tu . . Dah habis event nanti , S.K. nak edit blog balik lah . . In sha Allah . . 


Rasa nak meraung tengok kecantikan blog orang . . Hmm 


Sebenarnya . . . 


Sebenarnya . . .


Sebenarnya . . .


Tengah cari idea untuk entry hari ni . . 


Tak datang-2 lagi . . 


Apalah nasib . . 


Sabar je la =)

9 comments:

  1. Kannn.... blog dorang ni memang cantik n kemas je

    ReplyDelete
    Replies
    1. i want buy some old Malaysia money emial me if you want sell
      cowelljolan@gmail.com

      Delete
  2. Selamat pagi.. =) keep on writing and don't give up..

    ReplyDelete
  3. Salam dear, eh eh, blog ni pun cute la... blog saya lagi la, just guna basic blogspot ja, tak pandai nak edit2 ...cemburu juga tengok blog yang diedit cantik2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam , blog berwajah lama . . Sedih . .In sha Allah, one day , blog mrs pip cantik . amiin

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥