Saturday, 4 February 2017

Assalamualaikum February

S.K. | 08:11 | 0Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Orang cakap bulan Februari ni bulan Cinta , Kasih Sayang , Love , whatever it is you want to call it . . But for me , Sya myself , bulan Februari selalunya bulan putus cinta Sya . . Putus cinta dengan orang yang sama , lagi dan lagi . . Tu la , orang cakap , jangan bermain di tepi pantai kalau dah tahu ombak akan sergah . . Whatever it is , dah namapun sayang , nak buat macam mana , orang datang nak kau balik , dan kau memang tunggu-2 orang tu walaupun dah move on hampir 3/4 tahun . . Gatal sangat terima balik kan ! Dapat penyakit . . Whatever it is , Sya tak salahkan sesiapa . . 


Sya tahu , dia memang susah nak adapt dengan long distance relationship . . What choice Sya ada , terima je lah . . Orang dah taknak , takkan kita terhegeh-hegeh kejar balik kan . . Walaupun dah macam-2 usaha kita lakukan . . Better lepaskan macam yang dia nak . . Tu lah , orang cakap , nak bercinta , kejar cinta Allah yang satu dulu , kau dah tau benda macam ni akan berlaku balik , gatal sangat terima . . Semoga kebahagiaan milik kamu . . Amiin , Sya harap , jodoh kami tetap akan panjang dan takdir menentukan kami bersama . . What nonsense I'm talking about ? Anyway , selamat datang bulan February . . Bulan kedua tahun ini , semoga hari-2 mendatang akan lebih indah . . Jangan dikenang apa yang sudah terjadi , bukan kita boleh ubahkannya pun . . Benda dah jadi . . Gituuu . 


Image result for february

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥