Tuesday, 1 November 2016

Assalamualaikum November

S.K. | 09:41 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .



Sedar tak sedar , dah masuk bulan kedua terakhir bagi 2016 . . Blog ? Hmm , lama dah tak update . . Bukan malas , tapi . . Tak sempat . . Minggu lepas baru habis test , minggu depan dah nak MidSem , banyak lagi nak kena cover ni . . Kehidupan ? So far , alhamdulillah . . Baik-2 semuanya , diharapkan terus baik lah kan . . Dalam sebulan setengah ni , macam-2 benda berlaku . . Semua perkara yang berlaku yang memang Sya tak pernah bayangkan akan berlaku . . Ok la , I'm off to class now . . See you later ~

2 comments:

  1. Tunla.. dua bulan lagi tirai 2016 akan berlabuh...

    ReplyDelete
  2. semua dugaan tu akan mematangkan kita kan :)
    be strong! All the best!

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥