Thursday, 22 September 2016

UBER FREE Rides

S.K. | 17:07 | 2Comments |
Bismillah . . .

Assalamualaikum !
Your FREE rides have arrived
 
Remember, there's still 2 more weeks to go to get 30 FREE rides, every Thursday to Sunday !Just apply the promo code WEEKENDCRUISIN to start riding.

Okay , Sya saja nak share , bagi sesiapa yang nak naik UBER dan FREE RM 5 , boleh apply promo code kat atas ni , tapi , hanya untuk hari Khamis sehingga Ahad sahaja . . Lagi 2 minggu je . . Sya tak guna pun UBER buat masa dua minggu ni , so , bagi sesiapa yang nak guna , dipersilakan guna =) 






Thanks for reading =)

2 comments:

  1. senang ke uber? mai selalu guna grab car je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang sama je dengan Grabcar. Uber lagi murah daripada grab car kalau tempat yang kita nak pergi tu tak sesak , tapi , grab car lagi murah daripada uber kalau tempat yang nak pergi tu sesak . So , kalau nak pergi dekat2 & tak jammed , better guna uber

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥