Thursday, 29 September 2016

7th DLC SPH MSU

S.K. | 22:31 | 0Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Lama dah tak update blog . Busy mungkin . Mungkin . Eh , takdelah busy mana sebenarnya . . Kelas dari pagi (Pukul 8 kau...) balik sebelum senja , yakni pukul 7 atau pukul 6 . . . . Stay seterongggg pelisss . . Nak citer sikit kisah semalam . Sikit je , janji , tak banyak =)


Baca caption dalam gambar je . . Okay ? Alhamdulillah . Rezeki . Congrats semua . . Semoga masuk Tahun Dua ni , semua GENEZEN dan SPH-ians akan lebih cemerlang , gemilang , terbilang dan dipermudahkan segala urusan . . Amiin . . 


Lepas abis ceremony tu , ada 'something' yang terjadi . . Tak tau lah Sya sorang yang perasan atau memang betul-2 terjadi . . Kalau betul-2 la kan , Sya minta maaf . . Tak terniat apa pun . . Back to normal ~ Ke Sya yang terlebih pikir , hmm , entahlah . . Apa-2 pun , harap-2 takde apa yang terjadilah kan ;) Small matter je ni , jangan nak besar-besarkan sangat . .  Apa-2 pun , tahniah semua .  . Strive for Success for 3 more years ! Jangan ada yang tertinggal kayy . .  


P/s : Saje update , rehat kejap . . 


Thanks for reading =)

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥