Friday, 19 August 2016

ZALORA Tidak Mengecewakan

S.K. | 15:58 | 3Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


ZALORA tidak mengecewakan . . Title , kemaiin lagi . . Jet-2 duta ZALORA sikit . Hari tu , dalam minggu ni maksud Sya , rezeki , dapat voucher ZALORA RM100 . . Haa kau , perempuan , apa lagi , sopiiingggg la keje dia kan . Sebenarnya , ni first time Sya cuba try test berbelanja di ZALORA . . Alhamdulillah , Sangat laju dan pantas ye delivery dia . . 


Cerita dia , Khamis petang , dalam pukul 2.26 pm waktu Malaysia , Yaya terrrorder dua barang . Ter hokeyy =P ZALORA Handle Bucket Bag Beige & ZALORA Diamond Dial Round Face Link Strap Watch . . Sebab tak tahu nak beli apa kan , mula-2 ingatkan nak beli baju , bila fikir-2 balik , macam tak berbaloi je , sebab Sya boleh dapatkan baju tersebut dengan harga yang jauh lebih murah . . Akhirnya , tercetuslah idea membeli dua barang tersebut; Bag & Watch . . Perempuan sangat ! 


Kemudian , dalam pukul 8.52 pm pada hari yang sama , Sya dapat email lagi , bagitau barang yang Sya order dalam perjalanan dah . . Mak aihh , gila cepat !  Dan , pada pukul 3.00 pm hari ni , barang selamat mendarat di hadapan rumah Sya . Ya Allah , perasaan dia , tak tergambar la kan . . Bila Sya dengar je bunyi van GDEX tu , cepat-2 berlari pakai tudung . Haaa , punya eksaited kau . . Dan ! Alhamdulillah , Sya tak salah buat pilihan beli barang . Sangat cantik dan sangat memuaskan ! Tak sabar nak guna . . Almaklumlah , iolsss dalam perjalanan ke arah menjadi wanita melayu terakhir yang ayu , jelitawan . Ihiks . .


Pesanan Sya , kalau nak berbelanja , berbelanjalah dengan ZALORA , gerenti memuaskan . Ehem , Sekali sekala nak beli barang untuk bergaya kan , apa salahnya . . Macam Sya juga , memandangkan ini FREE , maka sampailah Sya ke ZALORA . . Kalau tak , jangan harap lah Sya nak berbelanja di ZALORA , beli online ni kan atau tak online , mana-2 je la , beli masa tengah SALE , okay ? Sekian tips berbelanja dari Sya . 


Thanks for reading =)

3 comments:

  1. Macam mana nak beli kat zalora guna boucer tu ? saya belum beli apa-apa lagi laa. tak tau nak beli macam mana. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pilih je mana-2 item yang berminat, tapi kalau nak guna voucher ZALORA , kena pastikan delivery time within 1-3 days bukan 5-6 days & bila scroll bawah sesuatu item , pastikan bukan own by merchants. Kalau own by merchants, tak boleh guna voucher tu. Kemudian , dah pilih semua barang, masukkan code voucher tu, then proceed. siap.

      Delete
  2. seronoknya .. cepat betul barang tu sampai :D

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥