Thursday, 18 August 2016

Ice Watch for Women to Adore

S.K. | 09:57 | 3Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .

Okay , entry kali ni bertajuk Ice Watch for Women to Adore . Yess ! Pasal jam . Jam penting kot untuk semua orang , tak lengkap hidup tanpa 'Aku Seutas Jam' . Kejap , penjodoh bilangan untuk jam 'Utas' kan ? Maafkan saya jika tersalah , terlupa nakk oi . . Ada 3 jenis jam yang perlu korang tahu kalau nak berfesyen . Okay , Jom baca !

Ice watch is a well-known brand for its trendy watches and made a name for itself in the fashion industry. The Ice watches will never go out of style and is the perfect addition to complete your wardrobe. If you are someone who wants to own a watch which has that trendy creative twist to it, Ice watch for women collection will be the perfect choice. Designed with various patterns and styles, no women can ever resist the temptation of owning one. Take a look at some of the top favourite time pieces from the brand below.

The Classic White

For the ladies who love that clean look, the white Ice watch timepieces will definitely be great to match with any outfit you have on. The white watch will draw others attention to it as it definitely adds that focus. You can wear it with a nice dress, tee or even your formal wear and it will still look amazing. Some are even embellished with nice Swarovski crystals to add that glamourous hint to it.

Jujur , bagi Sya sendiri , Sya sukakan warna putih , dari top sampai bottom . . Bila orang pakai warna putih , fuhh , macam glamour gitu , nampak macam orang-2 berada . Nampak SMART . Ehem , nampak dah masa depan ciri-2 lelaki idaman , mesti pakaian berwarna putih eh =P . Orang cakap , kalau pakai apa-2 yang berwarna putih , dapat naikkan seri muka dia , walaupun kulit gelap , tu orang cakap la , okay ? So , kalau nak nampak elegant , glamour , vogue , gunalah classic white ice watch .


The Sophisticated Black

Individuals who want that versatile touch to their wardrobe, the black design Ice watch collection will absolutely give you that sophisticated appearance. Match it with anything and you do not have to worry it will look out of place.

Black is Classy . Black is Stylish . Black looks Cool . Always wear Black . Warna hitam nampak simple . Mudah je nak padankan kalau pakai baju warna apa-2 pun . Bagi Sya , bila pakai jam warna hitam ni , kita nampak modest and at the same time nampak arrogant sikit . Tapi jangan risau , hitam hanya pada fizikal pakaian dan aksesori , kehidupan orang tu sentiasa berwarna-warni . Hmm , apakah yang Sya cuba sampaikan ? Pakailah warna hitam kalau tak tahu nak padankan dengan warna baju anda .


The Funky Vibe

Ice watch also provides trendy colourful designs of watches which add that funky vibe to your entire wardrobe. Pull a stylish outfit together with the colourful Ice watch pieces and this will definitely bring out your inner youth. Choose your favourite pick from the collection and show it off with confidence.

Colourful . Jujurnya , bagi Sya , zaman sekarang ni , orang tak kisah sangat dah dengan warna jam , striking ke dull ke , asalkan ada jam yang mampu berfungsi dengan baik , itu cukup melegakan . Kadang-2 , untuk serlahkan kecomelan diri kita , haruslah memakai jam yang berwarna-warni dan dalam masa yang sama , orang akan tahu warna kegemaran kita , so , bila nak belikan hadiah , tau dah la warna apa yang kita minat .

Amacam ? Best kan artikel ni ? Bila nak beli jam , boleh gunakan tips-2 dekat atas ni , dengan adanya jam , hidup kita akan lebih confidence ! Nak beli jam , belilah di SINI !


Thank you for reading =) 

3 comments:

  1. I would like to choose the Sophisticated Black ❤

    ReplyDelete
  2. besenya rmbng mata..last2 pilih hitam gak..haha

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥