Thursday, 11 August 2016

Apabila Kucing Mengejar CInta Kita

S.K. | 09:39 | 9Comments |
Bismillah . .


Assalamualaikum . .



Okay , nak pinjam video bujibu kejap . Sebenarnya , sejarah keluarga Yaya , tak kira la keluarga kecil atau keluarga besar , kedua-duanya mempunyai kucing . Kalau ditambah tolak , boleh la dikatakan dekat 200 ekor kucing kitorang ada atau lebih . Kemudian , ada orang minta , kucing dah sampai ajal , so , tinggallah berpuluh-puluh ekor je . Yaya sebenarnya sukakan kucing . Serius  ! Tapi , kadang-2 Yaya tak boleh dengan diorang , allergic dengan bulu diorang . Kalau masa tak allergic tu , haaa , kau bagilah berpuluh-puluh ekor , sanggup Yaya main . Kalau allergic tu , kau bagi sekor , aku lempang kau . >_< Banyak kelebihan kucing ni sebenarnya .





9 comments:

  1. In my family, my sister je yang suka kucing.
    I personally takut kucing but doesn't mean I hate them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah . I know that feeling . But , just try play with one of the cats , surely , you won't scared anymore . :D

      Delete
  2. singgah pagi...
    yea..kak nieyl bela kucing... :)
    4 ekor ada dekat umah...

    ReplyDelete
  3. Mrs. A suka kucing dah ada 9 ekor.
    Semalam dua ibu dah beranak lagi...
    Plan nak bagi kat sesiapa yang nak adopt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh , tahniah ibu-2 kucing . Mesti comell

      Delete
  4. saya ada 20 ++ kucing kat rumah. hihi

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥