Tuesday, 30 August 2016

Apa Kau Gelak-gelak

S.K. | 11:07 | 4Comments |

Bismillah . . 


Assalamualaikum . . 


Cuti-2 cinta ni , eh , cuti-2 sem ni , lama dah tak bergaduh dengan orang . . Ayat penerima boleh mencetuskan pergaduhan . . Ini semua gara-2 tengah handle baju batch . . Knock knock , kenapa aku lagiiiiii . . . 


Cenggini , azam nak masuk Tahun Dua ni dah berubah sikit . . Mungkin banyak . . Masuk Tahun Dua nak lebih fokus . . Masuk Tahun Dua , nak let go semua jawatan yang ada . . Masuk Tahun Dua nak berdiam diri . . Berdiam lebih baik daripada berkata-2 , iye dok ? Masuk Tahun Dua nak jadi kanak-2 riang . . Be humble . . That't it . Ini yang kita mahu ! 


Semoga Sya dapat handle baju GENEZEN ini dengan cemerlang , gemilang dan terbilang . . Uhuks . Kepada Penerima , siap kau buka sem nanti . . 




4 comments:

  1. haha tak de maknanya. orang tetap bagi jawatan jugak dik. itu yang terjadi pada akak dulu. konon nak senyap, erm xdenya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , saya dapat rasa dah aura orang taknak bagi kita duduk diam ni . Haih

      Delete
  2. HAHAHA I don't have any jawatan on upcoming sem, coz I just let go all my jawatan well I need more time to commit with myself HAHAHA
    All the best untuk tahun dua Sya ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes ! One of the reasons wanna let go those position is need more space & time for myself . Hope they'll understand . . Thank you eeiou_ =)

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥