Sunday, 10 July 2016

Pemenang Baru Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh

syafi khizar | 17:07 | 2Comments |
Bismillah . . 


Assalamualaikum . .


**Updated version**

Memandangkan pemenang yang dicari tidak tuntut hadiahnya , oleh yang demikian , pemenang tersebut telah dibatalkan penyertaannya . Maka , untuk itu , Yaya umumkan semula pemenang Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh . 



First of all, terima kasih kepada semua yang sudi menyertai Giveaway Diagnosis Apokalips Yaya ni. . Yaya memang tak hebahkan , sebab tak sempat , student kan . Final exam . Hmm .


Keduanya , minta maaf sangat-2 sebab beberapa orang je yang Yaya sempat blogwalking . 


Follow these instructions to redeem your Diagnosis Apokalips (Anggaplah ini 'duit raya' dari Yaya kayy)


1. Send email to stnrsyfh17@gmail.com

2. Include following details in your mail:
  • FULL NAME
  • FULL ADDRESS
  • PHONE NUMBER
  • NICKNAME


Ketiganya , bawah ni , senarai peserta untuk Giveaway Diagnosis Apokalips ni . In sha Allah , semua nama ada . 



2. Nisha

3. Tashira








11. Atyy Azmi















26. Alya Chan



Dan pemenangnya ialah . . . . .. . . . . . . .. . . 

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Million congratulations goes to : NONA QIYAH . Tahniah . 







2 comments:

  1. Alaa... Sedihnya. Kita terlepas pandang dengan pengumuman pemenang yang lepas. Takpe la. Bukan rezeki. Btw, tahniah kepada pemenang. Pandai random ni. Lepas no.5 takde dia pilih no.6

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, syukurrr,...hadiah rayaaa gituuuu...


    saya dah emel..dapat takkk ye? roger roger la ehh

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥