Wednesday, 27 April 2016

Them . Terima Kasih Semua

syafi khizar | 22:39 | 0Comments |
Bismillah  . .


Assalamualaikum . .



**Gambar ihsan atas ni , dari Incik Google . . . .  .


Haiii  ! Okay , tinggal seminggu je lagi sebelum MidSEM ! Not finished study yet . Entry kali ni bertujuan , mengucapkan ribuan , jutaan terima kasih kepada MEREKA yang hadir dalam hidup ni . MEREKA di sini merujuk kepada lelaki-2 yang Yaya kenal , mengenali Yaya , dan yang ada dekat surrounding Yaya sekarang ni . 


Semalam , Yaya baru je dapat Cadbury yang saiz dia besar macam atas ni . . .  Alhamdulillah . Rezeki gituuu . Okay , Sebenarnya , ni hadiah rasuah daripada merekaaa . . . . . . . .  Cisss , Rasuah sangat , takde la, padahal , Yaya tolong diorang buat 'something' . Ekekekeke . Pastu , dapatlah hadiah Cekelattt ni . 


Kemudian , Yaya saja minta kat diorang  satu kerja ni . Jet Jet buat rujukanssss . . And , diorang bagi . . . ..  Wahhhhh , Terharu mehhh .. Terima kasih semua . . . .  Yaya rasa , Yaya start selesa da dengan classmate baru sem ni . Rasa sayang nak tukar kelas [If kena tukar sem 3 nanti] , Alhamdulillah , Terima kasih semua .  


Hidup Yaya sebenarnya banyak dikelilingi kawan-2 lelaki . Mungkin sebab Yaya jenis suka dan senang mingles around , so , dapatlah ramai kawan-2 . Nak cerita lagi , Sepanjang masuk Degree ni , Alhamdulillah , urusan Yaya dipermudahkan . Contohnya macam transport , kalau kena pergi mana-2 event , atau join mana-2 event . Alhamdulillah , komfirm akan ada someone which is teammates lelaki yang akan offer tumpang diorang dan diorang akan amik kat Prima ni haaaa . . Alhamdulillah . Terima kasih semua . 


Macam tadi , setelah sekian lama bersara dalam badminton , akhirnya  ! Yaya buat comeback lagi . Tapi . . .. . .  Main kalah mati . Gila la  ! Terima kasih kepada teammates yang sanggup amik Yaya dan bawa pergi dewan untuk berlatih . Terima kasih semua kerana hadir dalam hidup Yaya dan permudahkan urusan harian Yaya . Perancangan Allah itu cantik =) 


Doakan Yaya malam esok . Tournament Badminton . 1st round . Doakan Yaya berjaya dan menang . Amiin =) Terima kasih .

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥