Friday, 29 April 2016

That Triplets

syafi khizar | 05:35 | 2Comments |
Bismillah  . .


Assalamualaikum . .


Daehan , Minguk , Manse . . . .. . . Seriously , rindu nak tengok diorang . Masa dekat-2 nak last-2 episod untuk diorang , memang Yaya tak skip & tak miss langsung nak tengok . Suka tengok kelatah & gelagat diorang . Yaya menangis kot masa episod last diorang . Wishing that , one day , Yaya akan ada anak saudara yang triplets macam diorang . Erm' anak saudara kayyy . 


Tak boleh la tengok gambar diorang , rindu sampai tahap keluarkan air mata . Parah da ni . Nak buat macam mana , suka budak-2 kan , lagi-2 budak lelaki . Yang nakal lagi banyak ragam , yang baik yang selalu sopan . Macam-2 . Haih . Balik rumah kena marathon tengok episod awal sampai akhir diorang . =) Pfffttt . Pastikan buat homework and study eh Yaya . Jangan laghaaaa sangat . 

2 comments:

  1. Mrs. A pun suka tengok Superman tu, Sarang pun dah habis.
    Tapi kenapa ya sebab kontrak mereka dah tamat ke?

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥