Saturday, 19 March 2016

Will You be My Valentine ?

syafi khizar | 22:42 | 0Comments |

Bismillah . . 


Assalamualaikum  . . . 


Tajuk . 


Kemain . Hmm . Minggu first Sem baru dah balik rumah . Apakah ? >_< Actually , jadual Yaya sem ni macam best juga la , pack yang tak berapa nak pack dari Isnin - Khamis . Dannnn ! Jumaat takde kelas . Langsung ! Bahagia hidup ~ Alhamdulillah . 


Masa turun dari block Prima aritu , terjumpa batchmates . Seriously ! Yaya tak pernah nak berborak-borak lama sangat . Borak kejap pun tak pernah , melainkan kalau ada kawan-2 lain yang tegur dulu . Okay ! Yang batchmates Yaya tu tetiba tegur . Yaya tak dengar sangat apa yang dia cakap , angguk je lebih . Yaya rasa dia tanya , 'Balik naik bas eh ?' Ataupun 'Nak balik Kelantan / Pahang eh?' Yaya tak pasti dia ingat ke tak Yaya orang Pahang , yang pasti dia tahu Yaya ni orang Pantai Timur . Cukuplah mukaddimah entry kali ni . 


Berkaitan tajuk kat atas tu . Yaya sebenarnya tengah kompiusss ! Bebudak ni main-2 ke serius . ==' Yaya pula jenis lurus bendul , layankan aje ~ 


Biasalah hidup sebagai ex-boarding school student kan , komfirm ada ramai kengkawan & group Whatsapp tu banyak juga la kan . Kalau hidup takde gossip , tak meriah la kan ? =P . Citernya , Yaya takuuuttt sebenarnya kalau orang salah paham . Biasalah , muda mudi , dapat pula Yaya yang jenis suka memain ni . Orang bila ejek @ gossip kan Yaya dengan kawan-2 yang lain , Yaya ni jenis layan je , tapiii ! Kadang-2 , Yaya takut , orang tu salah anggap =__+ Ingat Yaya suka dia betul-2 . Oh mannn ! Yaya harap-2 la batchmates lain tak salah anggap , Yaya main-2 je kayyy . Layankan aje perangai korang , kalau tak cakap sombong pula kan ? =P


Apa kaitan dengan tajuk atas ? Wallahualam . Takde idea .

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥