Friday, 26 February 2016

Petua Kejut Anak-Anak Bangun Tidur

syafi khizar | 12:43 | 0Comments |
Bismillah . .

Assalamualaikum . .




Kadang-2 betul juga cara nak kejutkan ni . Tapi , kalau Yaya , untuk kejut Yaya , kata-2 manis pun kadang-2 tak jalan juga . Ikut mood . Yaya komfirm akan bangun awal gila-2 senang citer la kan , excited bangun bila ada event yang kena handle atau nak pergi jalan-2 . Masya-Allah , bersiap dia , sebelum Subuh lagi =P 


Tapi , ada orang kena guna kata-2 manis . Contoh macam kawan Yaya . Dia siap rakam lagi suara dia supaya senang bangun . Ayat dia cenggini :
Nana (Bukan nama sebenar) , bangun Nana , kata nak jadi Princess , Princess mana boleh bangun lewat-2 . Cepatlah bersiap , Princess kena selalu cantik-2 . 

Seram kot siapa yang tak biasa dengar . Masa kena buat Final Project PEC which is kena perform Drama @ Teater , group Yaya guna idea Princess ni . Memang kena bahan satu batch la citer dia . Opps . Bukan idea Yaya , idea roomate dia sendiri . Salam Jumaat :)

No comments:

Post a Comment

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥