Saturday, 2 January 2016

Satu Hari.. Satu GA

syafi khizar | 16:10 | 1Comments |
Bismillah..


Assalamualaikum..


Amboii! ! Satu hari satu GA. Kemaaiiinn.. Azam baru nampak Yaya? .. Ekekeke.. In sha Allah.. Untuk itu, Yaya ingin menyeru kepada sekalian makhluk yang bergelar blogger. Tag-2 la Yaya dalam GA korang tu. In sha Allah, Yaya akan penuhi tag & jemputan korang . 


Orite . Malam ni merupakan malam terkahir untuk evaluation Yaya punya Chemistry Assignment. Parody Wars gittewww.. Yaya perlukan 1k likes and 200 shares at least. Diharapkan.. Semua rakan-2 blogger sudi membantu Yaya. Okay.. Yaya tau, video kumpulan Yaya terlalu straight forward dengan chemistry, tiada unsur gelak ketawa macam video-2 yang lain. Ahaaa! Ini yang meng'unik'kan video kami.. Temanya NERD. bahahahaa.. Semua kaki study, memang takde harapan la nak pikir yang out of box, yang kelakar bagai . TAPI!!!! Tolonglah like and share. Amat-2 diperlukan. Semoga semua urusan kalian diberkati dan dipermudahkan oleh Allah.. In sha Allah.. Amiin..


Terima kasih daun keladi kerana support member sorang ni :D

1 comment:

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥