Monday, 14 December 2015

Misi Pencarian Housemate

syafi khizar | 13:01 | 2Comments |
Bismillah...


Assalamualaikum...


Sekarang ni susah kan nak cari rumah sewa? Bila dah jumpa rumah sewa, tak berkenan pula dengan perangai housemate.. Hmm... Nak buat macam mana eh? Okay , Yaya ada satu jalan penyelesaian...



  • Hanya SEORANG housemate dicari
  • Sewa RM200 / Month
  • Deposit 2+1
  • Fully furnished - Katil , wardrobe, TV, peti ais, dapur
  • Wifi provided
  • 5 minit ke MSU
  • 5-10 minit ke Giant, Tesco, Aeon Shah Alam, etc
  • Berhampiran dengan KTM Batu Tiga
  • Easy to access to any place you want. E.g : Sunway
  • Swimming pool, Basketball court, Gym, etc are provided
  • Ada security ( Sebelum masuk blok, kena guna access card dulu)
  • Kedai makan bawah blok
  • Kedai runcit bawah blok
  • Merupakan seorang PEREMPUAN (Student / Bekerja)
  • Friendly housemates
  • 2-3 persons / room
  • Comfortable
  • Location : CONDOMINIUM PRIMA U1, SEKSYEN 13, SHAH ALAM

Amacam? Best kan? Zaman sekarang ni, mana nak cari sewa kat condo serendah RM200? Dah tu, almost everything are provided.. Bilik pun besar juga. Selesa. Takde orang boleh ganggu privasi.. Harap-2 ada yang sudi menghubungi kami :) Rugi tau kalau tak ambil peluang ni.. 

Futher enquiries, don't hesistate to contact, Thia : 011-15081056

2 comments:

  1. pergh kalau saya tengah cari rumah sewa ni, sekarang jugak nak kol...tapi sayang takde lagi buat masa sekarang...
    tunggu nanti kalau ada kosong lagi roger2 na...

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥