Saturday, 5 September 2015

Lelaki Sado Kurang Menjadi Pilihan?

syafi khizar | 05:39 | 1Comments |

Bismillah ..


Assalamualaikum . 


Siapa sini tak minat abam-2 sado ? Nampak macam pelik kan ? Sebenarnya tak la pelik mana pun , setiap individu berhak dan ada hak untuk ada taste yang tersendiri . 


Bila kawan-2 tanya Yaya , eh , ko tak minat ke laki tu , sado kot ? And I was like . Pffffttt , perlu ke lihat luaran je , dari segi fizikal semua ? Laki yang berbadan sado ni , kadang-2 hati tak lah safo mana , malah lebih lembut dari kapas , giteeewww kau . 


Honestly , Yaya kurang minat dengan abam-2 sado dari segi fizikal je , geli ? Perhaps . Tak minat la laki yang work out nak bagi sado semata-mata nak orang puji dia , jadi buah mulut orang , Famous sebab kesadoan dia . Perlu ke ? Tapi , kalau lelaki yang badan + iman sado , Yaya minat . Kbaii . 


P/s : Jadilah diri sendiri , jangan pernah jafi orang lain , kejujuran amat penting ya . =) 


P/s : Doakan Yaya dapat jalani community service dengan gilang gemilangnya , amiin . Bangi ! Here we come ♥

1 comment:

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥