Saturday, 1 August 2015

Tutorial 3 : Search Keywords di Blog

syafi khizar | 09:07 | 7Comments |


Bismillah..


Assalamualaikum..


Nampaknya ada orang berminat nak tahu apa yang 'pengguna' , tetamu blog mereka cari kat blog mereka tu . Tutorial kali ni simple je :) 


Arahan dalam gambar ni :D








Dah siap =D


Sekarang boleh dah la tau , apa yang orang tercari-2 while surfing the Internet kan.. & Boleh la buat modal jadikan entry . Macam Yaya sekarang ni. Eh . :P


Terima kasih kepada yang bertanya . 



7 comments:

  1. Kan..dah siap 1 entry kamu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Aah , merepek-repek je tulis entry-2 ni..

      Delete
  2. Thanks. Siap buat entry lagi. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuantanah prihatin.. Most welcome .

      Delete
    2. Tuantanah prihatin.. Most welcome .

      Delete
  3. bagus la prihatin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ah , bosan . Saja buat entry . Sdkian , tq .
      P/s : Takyah jadi anon sangat la :P

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥