Thursday, 31 December 2015

Blogwalking Sepanjang Tahun 2015 (STICKY POST)

syafi khizar | 23:59 | 32Comments |
Bismillah ..


Assalamualaikum . .



Rasa terharu pula baca komen Kak Sheila . Okay la , memandangkan bloglist Yaya untuk tahun ni dah penuh , kali ni , Yaya buka segmen Blogwalking sepanjang tahun . . In shaa Allah , Yaya akan blogwalking hari-2 jika ada kesempatan . [Life as a student kena paham-2 la ye . ]


Nak join dia senang je , cuma perlu tinggalkan URL untuk 'blogberjalan' a.k.a Blogwalking . Nanti Yaya akan update dari semasa ke semasa .


Doa kan rezeki Yaya murah , in the end of the year , Yaya akan menggunakan khidmat random.org untuk mencari blog yang bertuah . Hadiahnya , Yaya tak pasti la nak bagi apa , rasa macam nak bagi Shawl @ Buku Tribulasi 365 @ Barang-2 ICT (Pendrive / Memory Card) @ Top-up @ apa-2 je lah yang Yaya jumpa nanti . Or  . . Ada yang nak jadi sponsor ? *Harapan hanya tinggal harapan* Ekeke . Btw , Kalau kamu nak follow blog Yaya , dipersilakan , taknak pun takpe . Optional , pilih la mana-2 yang berkenan di hati .


Senarai Peserta Blogwalking Sepanjang Tahun 2015 :


1. www.belogsheila.blogspot.com

2. http://www.aeinnamusa.com

3. http://miminadam.blogspot.com

4. http://lovezurabahar.blogspot.com

5. http://akukaudansesuatu.blogspot.com

6. http://eiraaikawa.blogspot.com


11. http://merepekk.blogspot.com

12. http://zarachingu.blogspot.com

13. http://rainbowneon.blogspot.com

14. http://www.ajuyarashid.com

15. http://mummyhealthyvitastore.blogspot.com

17. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.com

18. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my

19. http://ciksakuramerah.blogspot.my

20. http://www.lakiterok.com

Yaya nak ajak kawan-2 mendaftar sebagai Agent Affliate Simple Hijab . Untuk mendaftar , klik SINI .

32 comments:

  1. Wah macam menarik je..

    Jom singgah ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. terharu nya...

    mine is no 2;)

    jemput singgah dan jalan2 serap info di blog ena ye

    salam ukhuwah buat semua

    ReplyDelete
  4. tq sooooooooooooooo much yaya...muahciked*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , Amboi kak , sampai dua komen berturut-2 . Ekeke . Most Welcome . Muaahhh Back :)

      Delete
  5. singgah sini.. http://alyanimatshah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Mula-mula..terkejut jugak tapi rumahnya sticky post...ok..paham dah...

    http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. boleh juga nk sponsar.. nanti yaya email cik en.. eintannurfuzie@gmail.com.. klu de nk buat ga or pe2 pon kalau nk cik en sponsar hadiah.. cik en berbesar hati.. atau boleh pm cik en di fb page https://www.facebook.com/pages/Blog-Cik-Eintan-Nurfuzie-aka-Cik-en/190304647677764?fref=ts

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah . Yaya ingat nak buat simple GA sebelum Raya Haji nanti

      Delete
  8. baca entry ni, ingatkan dah akhir tahun.. hihihihiiii~ ^_^

    ReplyDelete
  9. saya tinggalkan link yaya,

    http://merepekk.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Zara nak join....γ‚·

    zarachingu.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. blogwalking here..balas kunjugan dan follow here juga :)

    ReplyDelete
  12. singgah follow and join..hehe

    http://www.ajuyarashid.com/

    ReplyDelete
  13. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  14. Nak join jugak 😘😘 jemput singgah blog Eyda dan follow eyda semula 😊😊
    Terima Kasoh.Salam perkenalan 😘

    ReplyDelete
  15. hi nysa nak join :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. nak join jugakk :D

    hikayathidupseorangaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Tq sudi listkan Eyda 😘😘 Salam Ukhwah semua !

    ReplyDelete
  18. Bolehlah blogwalking, tambah kenalan

    ReplyDelete
  19. cahayakehalusankelembutan.blogspot.my :D will blogwalking soon

    ReplyDelete
  20. Camne nak join blogwalking ni?
    My url => ciksakuramerah.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Nak join jugak!
    www.lakiterok.com :D

    ReplyDelete

πŸ’Œ 0617 CommentsπŸ’¬ ♥ Thank you lovely ♥