Tuesday, 28 July 2015

Review Tribulasi 365

syafi khizar | 07:25 | 7Comments |


Bismillah..


Assalamualaikum..


TRIBULASI 365 by Dr. Anwar Fazal ... Awesome bebeh... Ringkas tapi padat dengan nasihat berguna untuk diri sendiri.. kadang-2 baca terkena batang hidung sendiri.. Kadang-2 baca terkenang batang hidung orang lain., eh.. :P 


Tak rugi beli.. Huntung kak patenn .. Suami pandai berkata-kata.. Hopefully , both of you kekal sampai Jannah.. in sha Allah.. amiin...


Kat mana nak beli Tribulasi 365 ni ?? Chuolllsss boleh dapatkan di http://www.whitecoat.com.my .. Buat masa sekarang ni tak keluar lagi dekat kedai-2 buku besar gedabak tu , jual online je ada.. In shaa Allah , akan datang akan dijual di pasaran.. Yaya rasa , impak dari buku Diagnosis n Diagnosis 2 , Tribulasi 365 ni mesti akan jafi best seller juha nanti.. Waaaaaa.... 


Haihhh , kena buat buku jugak ni , duit sampingan untuk kahwin nanti... =P Jeles mehh  tengok orang keluarkan buku sendiri kemudian jadi best seller , Abang Rady boleh buat buku sendiri dalam masa sebulan takkan Yaya tak boleh? 


Foot note :

- Hakak Paten mohon bagi free satu buku Tribulasi 365 , dah tolong promote ni.. :P

- Search box aku rosak ke eh? Asal type huruf F , mesti automatik keluar nama tuuuuuutttttttt ... =="

- Di Subuh nan indah , terkeluar habis segala surat dari zaman SBP , Kolej Yayasan Felda n Asasi .. Lews.. Surat junior-2 mengadu masalah dengan kawan-2 , minta kejut pagi , surat minta maaf pecahkan gelas .. Mihmihmih.. Hakak simpan surat uollssss tau.. bangga lah sikit.. :P

7 comments:

  1. Moga manfaat air tangan Dr AF dinikmati kita bersama..

    ReplyDelete
  2. moga hakak faten baca and meh share buku tu dengan ecah.lololo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh ramai2 suruh hakak paten baca entry ni.. :P

      Delete
  3. Aikk dia dah beli dulu. Aishhh takleh jadi ni. Kena beli jugak nih. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Review macam dah belikan buku ni? Nampak macam pro bab-2 review buku ni.. aicehh.. ahhahahaha

      Delete
    2. Boleh tahan. Akak tak penah review buku. Tak pandaii hahaha

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥