Thursday, 30 July 2015

Boys VS Girls - JinnyboyTV

syafi khizar | 16:01 | 2Comments |
Bismillah..





Assalamualaikum...





Honestly , suka dengan video ni.. Perempuan kan , mestilah kena cerewet dengan semua benda.. Tapi ada beberapa part yang Yaya tak suka dalam alam yang nyata ..





  • Lelaki yang KATANG , SADO ... Yuckkkss ! Geli .. (Buat masa sekarang la) Yaya suka yang badan biasa-2 je , takyah nak sado sangat la kan.. Takyah work out sangat.. Geliii . . 
  • Lelaki yang rambut panjang / berjambul .. T_T Tak kemas rambut diorang.. Tak suka.. 
  • Lelaki yang tak suka shopping a.k.a window shopping... Sungguh menyedihkan ~_~ Well , Yaya suka window shopping , tengok barang comel-2 , main-2 Bubbles , :D



Btw , this video totally... DAEBAK :D 


P/s : Dah kenapa cakap pasal ciri-2 lelaki yang Yaya tak suka nak dekati ... U_U

2 comments:

  1. ta suke same dengan org lain... ta tau knp... tp, klo blh mmg ta na same dengan org lain langsung....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama.. Rasa tak selesa kan. ? Macam takut orang lain cakap-2 belakang kita

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥