Thursday, 25 June 2015

CPUV Campaign

syafi khizar | 01:35 | 4Comments |
Bismillah..

Assalamualaikum !

Lompat si katak lompat.. Heyyy !  Alhamdulillah, setelah dua bulan menggunakan Hencik Nuffnang.. Akhirnya ! CPUV Campaign melekat jugakss.. Satu pencapaian yang erm, agak bagus :P Alhamdulillah.. Rezeki Ramadhan, Semoga Incik CPUV kekal istiqamah dalam memberikan dana.. :D


CPUV kali ni membakar semangat dan jiwa untuk maju berblogging, berblogwalking, mengklik nuff blogger lain..

Eh! ! !  Dua bulan dah dapat CPUV? Cepatnya? ||Poyo ! Tahulah ada orang seminggu dua da boleh dapat CPUV|| Bagi yang tak femes amos dan hebat macam Yaya ni, perasaan sukar digambarkan.. In shaa Allah, Yaya akan kongsikan tips untuk cepat mendapatkan CPUV. Last but not least.. Incik Nuffnang ! I love you bebeh ! Stay with me for the rest of my blog.. Ihiks. :D

P/s : Bagi mereka yang mahu Yaya blogwalking & klik nuff.. Boleh tinggalkan comment @ tinggalkan link di cbox. :D

4 comments:

  1. Wah tahniah, seronok dapat CPVU, rajin rajin boleh singgah blog saya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. Seronok kalau masyuk banyak.. :D Alhamdulillah.. First time dapat.. :)

      Delete
  2. boleh bagi tips tak? hehe.
    saya pun blogger baru..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips dia.. Banyakkan bw, hantar tiket, & klik2 Nuff orang lain.. :D

      Delete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥