Monday, 1 June 2015

Blogwalking Sebelum Ramadhan bersama Ayuinsyirah

syafi khizar | 17:08 | 13Comments |
Bismillah.. 

Assalamualaikum..

Okay! Last segmen yang Yaya akan sertai ini minggu.. Jom meriahkan sama-2 segmen blogwalking ini.. 



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..sebulan tau... HINGGA  8/6/2015 jam 10.00 malam

13 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen ayu.. jom kita bersama2 blogwalking ke blog kawan2 kita.. jgn lupa follow mereka sekali tau..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini :D
    jemput singgah blog saya iolacaviarofficial.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah akan balas kunjungan.. Thanks !

      Delete
  3. singgah blogwalking sini sebelum ramadhan...
    smoga ramadhan tahun ini penuh makna
    agar dapat kita lalui dengan sempurna


    - www.BudakPening.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah.. Amiin.. Thanks ! Akan singgah balik nanti.

      Delete
  4. Singgah dari segmen yang sama...

    Jemput Joen Giveaway azizi :) http://azizielias.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, terima kasih buat GA, akan join nanti..

      Delete
  5. BW itu bagus gan sekalian mempererat tali silaturahim

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  7. 8 jun tarikh my birthday ni..dah terlepas sudah..hehe

    ReplyDelete

💌 0617 Comments💬 ♥ Thank you lovely ♥